Melhus VGS > Aktiviteter > Arkivet > World Robot Olympics

World Robot Olympics

Worl Robot Olympics arrangerte norgesmesterskap i robotbygging. Vinnerne kvalifiserte seg for deltakelse i verdensmesterskapet i Japan i november.

Fra Melhus videregående skole deltok følgende elever:

Jo Bruheim, Anders Haugen, Tor R. Melland i regulær klasse.

Åsne Brede og Trond Snekvik dannet det andre laget i regulær klasse.

Karen Fjorden, Maria Lerånd, Miriam S. Kjøraas, Oda M. Skjerlbred dannet et lag i åpen klasse.

Ina Næss, Guro Sjaastad Røst, Mari Norvik dannet det andre laget i åpen klasse.

Emil Leikvold, John Q. Huynh og Johannes Løhre utgjordet skolens tredje lag i åpen klasse.

Regulær: Her laget deltakerne roboter som kjørte i bane og samlet opp baller, esker m.m.

Åpen: Her laget deltakerne en robot som skulle løse et av følgende miljøproblem:

1) Prevention of Global Warming

2) Countermeasure against the acid rain problem, or measuring its impact on the environment

3) Conservation of forests, especially prevention of deforestation and promotion of forestation

4) Investigation of ocean and river pollution, and support ites purification

5) Investigation of the cause of dinosaur extinction and its relativity to global climate change

6) Informing the people what they can do in their daily life to save the environment

7) Development of robot technologies taking part in environment conservation

Elever i hardt arbeid

Fire stolte jenter

Rent vann er viktig!

Dommernes vurdering

Våre elever fikk 4. plass i klassen regulær klasse og 2. plass i åpen klasse. Gratulerer!

Til World Robot Olympics sin hjemmeside