Melhus VGS > Fagtilbud > Idrettsfag > Toppidrett Håndball

Toppidrett Håndball

Melhus videregående skole tilbyr toppidrett håndball. Melhus har alltid vært ei bygd med et godt håndballmiljø, og fra 1994 har Melhus videregående skole tilbudt toppidrett i håndball ved skolen.

Gjennom programfaget toppidrett, får du muligheter til å kombinere videregående opplæring med idrett på høyt prestasjonsnivå. Elever som velger Toppidrett gjennomfører trening både gruppevis innenfor sin fordypning og på tvers av fordypning.

Undervisningen legger vekt på å utvikle den enkelte håndballspillers tekniske, taktiske og fysiske egenskaper slik at enhver utøver kan danne seg et grunnlag for en god håndballkarriere. Alle elever får muligheten til å få tett oppfølging av læreren, uansett om det gjelder håndballrelaterte situasjoner eller spørsmål om detaljerte styrkeplaner.

Lærer og trener for håndballgruppa er Marius Berge, som har erfaring som spiller fra både 1. divisjon og eliteserie. Som trener har han tatt 4. plass med Sverresborg gutter 18 i SPAR sesongen 2010/2011, og per dags dato trener han Charlottenlunds herrelag i 2. divisjon.

All undervisning foregår i Melhushallen som ligger på samme område som skolen. Her har man tilgang på en hel håndballflate, styrkerom og klasserom. Håndballundervisningen består av 5 timer i uka fordelt på 2 økter, med muligheter for ytterligere individuell trening i Melhushallen.

Skolen deltar årlig i skolemesterskapet for videregående skoler hvor vi flere ganger har levert gode resultater.

Kontakt: Marius Berge -