Kreative Trøndelag
Melhus VGS > Fagtilbud > Restaurant- og matfag > Vg 1 Restaurant- og matfag

Vg 1 Restaurant- og matfag

Fag og timefordeling:

 

   Fellesfag (12 t/uke)

     2t – norsk

     3t – engelsk

     3t – matematikk

     2t – naturfag

     2t – kroppsøving

 

  Felles programfag (17 t/uke)

     7t – råstoff og produksjon

     5t – kosthold og ernæring

     5t – bransje, fag og miljø

 

Prosjekt til fordypning (6 t/uke)

I faget vil du fordype deg i minst to av de 14 ulike yrkene.

Melhus videregående skole har gjennom flere års samarbeid med næringslivet utviklet et godt kontaktnett med bedrifter. I løpet av skoleåret vil opplæring i bedrift gi deg en mulighet til bedre å foreta et valg for VG2.

 

Se sak fra Trønderbladet her.

For mer informasjon og linker, se her.


Utskriftsvennlig versjon