Kreative Trøndelag
Melhus VGS > Fagtilbud > Restaurant- og matfag > Vg 2 Kokk- og servitørfag

Vg 2 Kokk- og servitørfag

Tilberedning, anretning og servering

Kosthold, levevaner og helse

Salg, service og økonomi

 

Fag og timefordeling:

Fellesfag (9 t/uke)

     2t – norsk 

    2t – engelsk 

    3t – samfunnsfag

    2t – kroppsøving

 

Felles programfag (17 t/uke)

     7t – råvarer og produksjon

     5t – kosthold, ernæring og helse

     5t – servering, bransje, og miljø

 

Prosjekt til fordypning (9 t/uke)

  Gjennom utplasseringer i løpet av skoleåret vil du

  få mulighet til å knytte kontakter med aktuelle

  bedrifter hvor du kan tenke deg å være lærling/lærekandidat.  

 

Se en elevprodusert informasjonsfilm for deg som kanskje har lyst til å bli kokk eller servitør her. 

 

Det er tre yrker som du kan være lærling i etter bestått VG2 kokk – og servitørfag:

Hotell- og restaurantkokk

Institusjonskokk

Servitør

 

Elevene på 2KS 2015-2016 har opprettet en ungdomsbedrift.

Se informasjon om bedriften her : 

https://www.youtube.com/watch?v=g9S01m49rSc


Utskriftsvennlig versjon