Melhus VGS > Fagtilbud > Service og samferdsel > Ungdomsbedrift

Ungdomsbedrift

Vi har god tradisjon for å etablere og drive ungdomsbedrifter. Dette er en undervisningsmetode som er frivllig, men som de fleste elever synes er artig, lærerik og praktisk.

UB 2010/2011        UB 2009/2010    UB 2008/2009

VARME HENDER

Varme hender (UB 2010/2011) produserer håndleddsvarmere tilpasset kunder med spesielle behov. De kommer i mange forskjellige varianter i både farger, mønstre og stoff.

Mange sliter med kroniske leddsmerter, noen med naturlig frost i kroppen og andre som er mye ute i friluft og trenger å holde hendene varme mens de sysler med småting som kan bli problematisk med hansker på. Våre håndleddsvarmere er ideelle for alle disse markedsgruppene og kan gi dem både en lettere og en mindre smertefull hverdag i kulden.

Om du ønsker å kjøpe slike håndleddsvarmere til deg selv eller andre, lar det seg lett gjøre.

Ta kontakt med oss på telefon, mail eller facebook, forklar hvilke farger og mønster du ønsker og gi oss din kontaktinformasjon, så ordner vi resten.

Lisa Marie Graffer
Salgsansvarlig
Mail:

Knut Are Teigen
Mail:

UB 2009/2010

Tirsdag 8. desember 2009 deltok 4 ungdomsbedrifter fra Melhus videregående skole på julemesse ved Øya videregående skole. Til sammen var det 13 ulike ungdomsbedrifter. Våre elever gjorde en flott figur, og 5 priser.

• 2SS med Bare Basse UB fikk andre plass for beste stand

• 1SS  med Blitz UB fikk andre plass for beste forretningsplan
  • Kalenderpikene fra 2ST som har markedsføring og ledelse 1, har laget en flott turkalender for Melhus, denne fikk de flere priser for i dag, de ble nr 3 i konkurransen om beste brosjyre, ble nr. 1 på forretningsplan og ble kåret til BESTE UNGDOMSBEDRIFT!!! Jentene ble intervjuet av Trønderbladet, kommer noe om dem der
  • I tillegg deltok også Typisk Norsk UB med sine flott juleprodukter

Messen er en fin oppladning til Fylkesmessen som kommer over nyttår…..

BARE BASSE UB 2009/2010

10 elever fra 2SS viderefører fjorårets gode ide med basser… De har videreutviklet produktet og fått ny innpakning, eksklusive GRØNNEbasser og drar rundt på skolene og markedsfører bassene som en FYSAK aktivitet.

Skoleåret  2008-2009

Ungdomsbedrift på 2SS skoleåret 2008/2009 SUSSEBASSER UB, produserer basser.

Ungdomsbedrift på 2SS skoleåret 2008/2009 DUGGFRI UB, skal forske på hvordan få vekk dugg fra visiret.

Elever fra 1SS i full gang med planleggingen av sin ungdomsbedrift.

Fylkesmesse for UBer 12.02.09.

Saras stjerner
Sara stjerner vinner 1. premie for beste reklamefilm!

Sussebasser
Sussebasser UB vinner 1. premie for beste forretningsplan!

Sussebasser
Sussebasser UB er fylkes 2. beste ungdomsbedrift
og skal til NM på Gardermoen 23. og 24. april!