Melhus VGS > Fagtilbud > Studiespesialisering (gammel)

Studiespesialisering (gammel)

Hvorfor velge utdanningsprogram for Studiespesialisering ved Melhus vgs?

Naturfag

• Skolen tilbyr en rekke programfag du kan velge mellom innenfor begge programområdene, realfag og språk- samfunnsfag og økonomi.

• I tillegg kan du på VG2 og VG3 velge 5 timer fra Idrettsfag, som f.eks, sykkel, fotball eller håndball.

• Hos oss kan du kan få både generell og spesiell studiekompetanse.

• Er du samfunnsengasjert? Er du glad i språk og reiser? Skolen jobber mye med internasjonalisering. Se egen link, Skolens internasjonaliseringsprosjekter

Eksempler på yrker du kan velge å utdanne deg for hvis du har generell studiekompetanse: psykolog, advokat, politi, statsviter, prest, lærer/adjunkt/lektor, barnevernspedagog, sykepleier, fysioterapeut, journalist
Andre yrker som f.eks.: lege, tannlege, veterinær, sivilingeniør krever spesiell studiekompetanse. Da må du ta fordypning innen realfag.

Utviklingsprosjekter på Melhus videregående skole

• Internasjonalisering