Kreative Trøndelag
Melhus VGS > Fagtilbud > Studiespesialisering (gammel) > Vg 2 Studiespesialisering > Markedsføring og ledelse 1

Markedsføring og ledelse 1

Markedsføring og ledelse 1:

 

Markedsføring og ledelse 1 er ett 5 timers fag som kan velges 2. året på studiespesialisering, eller som valgfag på 3PB. Faget er praktisk rettet og det er mange engasjerende og spennende emner som taes opp. Sentralt i faget står de 5`Pene – konkurransemidlene. Vi jobber med ulike prissettingsmetoder, sjekker ut ulike produkter (både varer og tjenester), jobber mye med reklame og reklamefilmer. I store deler av faget brukes PC og internett som hjelpemiddel. Nidarbesøk blir det også tid til!

 

I år består gruppen av over tretti engasjerte og markedsorienterte elever. I klassen har vi startet ulike ungdomsbedrifter. Elevene gjør alt fra A-Å. Årets bedrifter driver med alt fra strikking av luer og votter til det å arrangere fest. Overskuddet fra bedriften fordeles mellom elevene. En super måte å teste ut teorien i praksis.

Eksamensformen er evt. muntlig eksamen.

 

 

Markedsføring og ledelse 2: 

 

Markedsføring og ledelse 2 bygger på Markedsføring og ledelse 1, faget er for de som går 3. året på studiespesialisering. Dette året går vi mer i dybden av emnene fra året før. I tillegg kommer merkevarebygging inn som et spennende felt. Bevisstgjøring av faktorer rundt oss i samfunnet står sentralt. Elevene jobber mye med case. Bedriftsbesøk og filmer hører også med. Det meste av arbeidet foregår også her med PC.

 

Årets klasse består av 17 markedsorientert og engasjerte elever. I klassen er det en ungdomsbedrift. Denne bedriften skal delta på fylkesmessen på Solsiden den 12. februar.

 

Elevene kan komme opp i både skriftlig og muntlig eksamen. Ved skriftlig eksamen er alle hjelpemidler tillatt, det er caseoppgave.

 

 

UB- Ungdomsbedrift 2009/2010

I år er det en ungdomsbedrift i 2. Klassen.  4 energiske, positive og veldig arbeidsomme jenter som kaller seg Kalenderpikene UB. De har utviklet en flott TURKALENDER  for Melhus. Kalenderen har flotte bilder og et turtips/kjent i Melhus tur hver måned. I denne kalenderen er ingenting overlatt til tilfeldighetene, bilder og farger harmonerer flott. Kalenderen kan kjøpes før jul på Melhustorget.


Utskriftsvennlig versjon