Melhus VGS > Fagtilbud > Helse- og oppvekstfag > VG1 HELSE- OG OPPVEKSTFAG > Vg1 Helse- og oppveks... > VG 2 Barne- og ungdomsarbeiderfaget

VG 2 Barne- og ungdomsarbeiderfaget

Som barne- og ungdomsarbeider vil du møte ufordringer på det personlig plan som kan gå på følgende felt......

DETTE ER UTVIKLENDE OG SPENNENDE ARBEID!

tema

FIGUREN OVER VISER AKTUELLE TEMA FRA RAMMEPLAN FOR BARNEHAGER

grunner

Våre elever framhever intimiteten ved vår linje som viktig for sin trivsel. Vi er et lite miljø på max. 16 elever, hvor alle kjenner alle. Dette oppleves som trygt og gir mulighet for lærerne til å se hver enkelt. Vår pedagogikk er i stor grad basert på at vi prøver ut opplegg i praksis, og har fokus på at dette er en yrkesfaglig studieretning. Vi kommer selvsagt ikke utenom teoristoff i fagene, men dette blir brukt slik at det oppleves nyttig for yrket. Vi vil gjerne ha allsidige, sporty og åpne ungdommer som kan tenke seg å være med på ulike aktiviteter som hører inn under BUA faget. Velkommen til vår linje!

Pannekaker på tur

BILDE OVER: PANNEKAKER I FRILUFT

Jobbmuligheter

• barnehage