Melhus VGS > Forsideelementer > Vi leker ikke husbygging!

Vi leker ikke husbygging!

I samarbeid med Melhus kommune, privat næringsliv, Skjetlein vgs med flere, bygger elever fra Melhus vgs såkalte passivhus for kommunen i Vollmarka.

Dette er spesielt miljøvennlige hus med tanke på for eksempel energibruk, og de skal også være tilpasset beboere med spesielle behov. Fra Melhus vgs er det elevene i vg2 elektrofag, og vg2 klima, energi og miljøteknikk som står for utføringen av arbeidet, i samarbeid med elever fra Skjetlein. Torsdag 12. september var det høytidelig nedlegging av grunnstein med taler fra alle involverte parter, og musikk-innslag ved to av elevene. Liknende prosjekt er utført andre steder, men det er første gang bare elever skal stå for hele den praktiske utføringen fram til ferdig hus.