Melhus VGS > Forsideelementer > Vigo.no

Vigo.no

Åpning av nettet for levering av søknad mm

Vigo.no ble åpnet for levering av søknader tirsdag den 12. januar. Alle søkere må i år bruke MinID for å lever søknaden.

Vigo.no er åpnet for levering av søknader. Du må bruke MinID for å lever søknaden. Mer informasjon om bruk av MinID finner du ved å klikke på linken MinID.

Inntaksordningen for 2010-2011 er den samme som for 2009-2010. Det er ett unntak. Du søker til og får inntak til skole 16069 Adolf Øiens skole/Gerhard Schønings skole. Du kan prioritere hvilket skolested du ønsker å bli tatt inn til, men kan også få plass ved det andre av de to skolestedene. Det er din prioritering av skolested og poengsum som avgjør hvilket skolested du får plass ved. Du vil få brev fra skolen om hvilket skolested du er tildelt. De aller fleste søkerne vil få det prioriterte skolestedet. Det skal tas inn en gruppe på ca. 30 elever som skal ha fordypning i entreprenørskap. Denne gruppen vil bli fylt opp av elever tatt inn på skole 16069 uavhengig av poengsum.

Vurderingsforskriften ble endret fra 01.08.2009. Dette medfører endringer i reglene for beregning av inntakspoengsummen for elever fra grunnskolen. Dette er beskrevet i dokumentene poengberegning og poengberegning-exl fra utdanningsdirektoratet.