Kreative Trøndelag
Melhus VGS > Om oss > Skoleutvikling > Internasjonalisering > Timbila High School > Skoleutveksling 2008 > Studietur til Kenya

Studietur til Kenya

Elever og lærere har nettopp kommet hjem fra sitt besøk i Kenya. Besøket er en del av utvekslingsprosjektet mellom vennskapsskolene Melhus videregående skole og Timbila High School i Kenya  Det er to år siden forrige besøk, og begge skoler har vært opptatt med å planlegge besøk og et felles prosjekt.

Fellesprosjektet i år går ut på at elever fra Timbila har utarbeidet spørsmål knyttet til natur, miljø, sosiale forhold, og familieforhold i Norge, og elever fra Melhus har gjort det samme om Kenya. Spørsmålene skal besvares av  flere klasser, og ideen er å sammenlikne forhold i Norge og Kenya, og på den måten oppnå økt kunnskap om hverandres land. Fellesprosjektet vil bli gjennomgått og behandlet i naturfag, engelsk og samfunnsfag i 1ST-klassene, og resultatene av arbeidet vil bli sammenfattet i en rapport.

Årets deltakere fra Melhus er Nora Børø, Hege Estenstad Haugen,  Marit Huseby, Frida Konstad, Kristina Nygaard, Frida Rekstad, Elisabeth Moumb, Marianne J. Grøseth og lærerne Merete Wishman og Solveig Brandal.

   

 

 

 

 

 


Utskriftsvennlig versjon