Melhus VGS > Om oss > Vel møtt til et nytt skoleår!

Vel møtt til et nytt skoleår!

Kjære elever

Det er med glede jeg ønsker dere vel møtt til et nytt skoleår ved Melhus videregående skole. Et nytt skoleår er alltid spennende og bringer med seg forventninger og glede. Spenning over det som er nytt og annerledes, forventning over å få starte med nye fag, nye lærere og nye klassekamerater. Glede over å få treffe igjen venner, møte et kjent skolemiljø og trygge omgivelser.

«Gir muligheter for alle» er Melhus videregående sin visjon. Vi jobber for at alle elever, uansett forutsetninger og ståsted, opplever at det er mulig å nå sitt utdanningsmål. Vi ønsker at du tar denne muligheten og griper den med åpne armer og holder hardt fast.  Kunnskap, mestring og trivsel er våre verdiord som danner verdigrunnlaget for all virksomhet ved skolen. Du som elev skal oppleve trygghet, tilhørighet og glede. Gjennom å jobbe med motivasjon, tilrettelegging og anerkjennelse gir det en opplevelse av å mestre. Nysgjerrighet, kommunikasjon og forståelse er det vi legger til grunn for å gi deg kunnskap og kompetanse som trengs for å få et godt og meningsfullt liv.

For Melhus videregående skole er det en klar målsetting å gi hver enkelt elev et trygt og godt skolemiljø. I samarbeid med skolens elevråd og skolemiljøutvalg, og i samhandling med foreldre/foresatte, vil skolen gjøre sitt aller beste for å lykkes med denne målsettingen.

Lykke til med skoleåret! Måtte året bli fylt med gode venner, mye humor og latter, og viktigst av alt - læring og kunnskap.

Hilsen Hanne Mari Sæther, rektor ved Melhus videregående skole